Er wordt druk gewerkt aan een nieuwe website houd www.deklokkebei.nl dus goed in de gaten.......
Laatste nieuws:
19 feb: studiedag, leerlingen vrij!
23 feb: rapport 
27 feb. & 1 mrt: rapportgesprekken


Directietaken 
Noeska van der mei: maandag
nvandermei@markantonderwijs.nl
Esther Hut: dinsdag en woensdag
ehut@markantonderwijs.nl
Jos Ermens: donderdag en vrijdag
jermens@markantonderwijs.nl

l

Links:

 
 

Welkom bij de Klokkebei!

Gebouw ingang Weversdries

De Klokkebei bestaat sinds 1975 en telt ca. 320 leerlingen. Wij zijn een open school. Kinderen, ouders en leerkrachten vormen samen de school. Samen met u kunnen wij het onderwijs aan de kinderen zo optimaal mogelijk maken. Dat uw kind met plezier naar school komt, vinden we in de eerste plaats belangrijk. Tevens is betrokkenheid van ouders bij de school belangrijk. Tenslotte kent u uw kind het best. Wij stellen een actieve inbreng van ouders zeer op prijs. 

De naam van onze school is ontleend aan de klokkebei, ofwel de bosbes. Dit plantje komt veel voor in het naburige bos. Het logo van de school beeldt d.m.v. het eekhoorntje de speelsheid uit die kinderen eigen is. Links is een kleine bosbes te zien die de naam Klokkebei symboliseert en de groene kleur verwijst evenals de eekhoorn naar de natuur waar we als school veel waarde aan hechten.

Wij zijn een kindvriendelijke school. Kinderen moeten zich bij ons thuis voelen. Wij staan meer naast het kind, dan erboven. De ervaringen die kinderen zelf inbrengen, gebruiken we in de omgang met elkaar en in het onderwijs. De kinderen leren bij ons zaken in samenhang met elkaar te zien.

Jos Ermens, directeur